AVEKO lisävarusteet

AVEKO press -tuotevalikoimasta löytyy vastaus myös biojätteelle tai esimerkiksi lastausongelmiin. Biojätepuristimella voidaan nesteitä sisältävät jätteet kerätä ja varastoida siististi ilman vuotoja ympäristöön. Painavat jätteet sen sijaan saadaan näppärästi ja turvallisesti puristimeen astiankaatolaiteella. Muista tuotteistamme löytyvät myös kestävät roskasäiliöt sekä erilaiset työturvallisuutta ja nopeutta lisäävät tasot, kaiteet ja laiturit.

Lisävarusteet

AVEKO lisävarusteet on suunniteltu tehostamaan ja helpottamaan laitteiden käyttöä ja parantamaan käyttökokemusta. Esimerkiksi hälyttimen avulla voit automatisoida laitteen hälyttämään itse suoraan huoltoon tai jätteenkäsittelijälle kun tarve on. Se on helppo ja kustannustehokas tapa parantaa käyttökokemusta. Kaatolaitte tehostaa keräystä kun voit kerätä jätteen siellä missä se syntyy useammilla pienillä keräysastioilla ja kätevästi tyhjentää sen puristimeen.

Lämmitys- ja jäähdytyslaitteilla on suuri merkitys pohjoisessa ilmastossa, kun lämpötilat vaihtelevat. Niiden avulla esimerkiksi kuumalla ilmalla hajuhaitat voidaan pitää minimissään. Toisaalta talvipakkasilla biojäte jäätyy helposti, jolloin ulkotiloissa olevat laitteet kannattaa varustaa lämmityksellä. Sisätiloissa olevat puristimet taas hajunpoistolaitteilla jne.

Käyttäjän turvallisuutta lisäävät rakenteet kuten laiturit, tasot ja kaiteet saat myös kätevästi kauttamme, tietysti räätälöidysti. Kaikkeen löytyy varmasti ratkaisu, joten kysy lisää!

Muut AVEKO press tuotteet:

  • astiankaatolaitteet (integroitu ja irrallinen)
  • ohjauskiskot
  • tasot
  • laiturit
  • kaiteet
  • roskasäiliöt

Räätälöimme helposti kaikki laitteet tiloihisi sopiviksi. Kysy lisää meiltä!

astiankaatolaite
Astiankaatolaite

automaattinen kannen avaus

Integroitu kaatolaite
HYGIEENINEN JA TURVALLINEN YMPÄRISTÖ
ohjauskisko